Wednesday, November 13, 2013

Corliss motor gruppe Gear mekanismer: Corliss motor mekanismer

Corliss motorer har fire ventiler for hver sylinder, med damp og eksos ventiler på hver ende. Corliss motorer innlemme forskjellige forbedringer i begge ventilene seg og ventil utstyret, at systemet sammenhengene som opererer ventilene.
Bruk av separate ventiler for opptak og eksos betyr at ventilene verken steam passasjer mellom sylindere og ventiler må endre temperaturen under makt og eksos syklus, og det betyr at tidspunktet for opptak og eksos ventiler kan styres uavhengig. Derimot har konvensjonelle dampmaskiner skyveventil eller stempelet ventil som vekselvis feeds og eksos gjennom passasjer i hver ende av sylinderen. Disse passasjene er utsatt for bredt klimasoner under denne operasjonen, og det er høy temperatur graderinger i ventil mekanisme selv.
Clark (1891) kommenterte at Corliss utstyret er en kombinasjon av elementer tidligere kjent og brukt separat, påvirker sylinderen og ventil-utstyr'.Opprinnelsen til Corliss utstyret med hensyn til tidligere steam valve utstyr ble sporet av Inglis (1868).                   
George Corliss fikk oss Patent 6162 for hans ventil utstyr på 10 mars 1849. Dette patentet dekket bruk av et håndledd-plate å formidle ventil bevegelse fra en enkelt eksentrisk fire ventiler av motoren, og det dekket bruk av turen ventiler med variabel cutoff guvernør kontroll som karakteriserer Corliss Engines.Unlike senere motorer, hvorav de fleste var vannrett, dette patentet beskriver en loddrett bjelke motor og det brukes personlige lysbildet ventiler for opptak og eksos i hver ende av sylinderen.
Vik ventilene trekkes åpen med en eksentrisk-drevet pawl; Når pawl turer, rask nedleggelse er dempet med en dashpot. I mange motorer, det samme dashpot fungerer som en vakuum våren å trekke ventilene lukket, men Corlisss tidlige motorene var treg nok til at det var vekten av dashpot stempelet og stangen som lukket ventilen.
Hastigheten på en Corliss motor kontrollert av varierende cut-off av damp under hvert strøk, mens gass åpen tiden hele. Dette er sentrifugal guvernøren knyttet til et par kameraer, ett for hver opptak ventil. Disse cams finne punktet under stempelet slag som på låsen release, tillater at ventilen lukkes.
Som med alle dampmaskiner der cut-off kan reguleres, er i kraft av gjør så ligger i faktum at de fleste av streken drevet av damp i sylinderen etter opptak ventilen er stengt. Dette kommer langt nærmere den ideelle Carnot syklusen som er mulig med en motor der opptak ventilen er åpen for lengden av streken og hastigheten er regulert av en Gasspjeld.
Corliss ventil giret tillatt mer ensartet fart og bedre respons laste endringer, slik at det passer for programmer som valseverk og spinning, og i stor grad utvide sin bruk i produksjon.                      
Corliss ventilene åpne direkte inn i sylinderen. Ventilene koble sylinderen for å skille steam og eksos plenums. I utgangspunktet Corliss brukt lysbildet ventiler med lineære aktuatorer, men av 1851 Corliss hadde flyttet til semi roterende Ventilaktuatorer, som dokumentert i US Patent 8253. Denne motoren, ble håndleddet platen flyttet til midten av siden sylinder på senere Corliss motorer. Dette var en bjelke motor, men og semi roterende Ventilaktuatorer drives lysbildet ventiler i fire ventil kistene av motoren.
Corliss ventilene er i form av en liten sirkulær segment, roterende inne en sylindrisk ventil-face. Deres ventilen mekanismen er av langs aksen av ventilen, dermed de har lite "dead space" som stammen av en poppet ventil og hele havneområdet kan brukes effektivt for gasstrømmen.
Som en Corliss ventil er liten i forhold til havneområdet, generere effekten av gasstrømmen relativt liten dreiemoment på ventilen akselen sammenlignet med noen andre slags ventil. Disse fordelene har ført til Corliss form av ventil som brukes i andre roller, fra dampmaskiner med Corliss utstyr.
Rolls-Royce Merlin aero-motoren brukte en rektangulær spjeldventil som en gass. Gass-flow styrker handler asymmetrisk på denne sommerfugl kan føre til dårlig kontroll av makt i noen tilfeller. Sen modeller, fra 134, brukes en Corliss Gasspjeld i stedet å unngå dette problemet.                                                           
Et felles trekk ved store Corliss motorer er ett eller to sett med smale tannhjulet i kanten av svinghjulet.[10] Disse tennene tillate svinghjulet å bli utestengt, altså slått ved hjelp av et kubein. Dette kan være nødvendig under motorvedlikehold, for eksempel å angi cut-off og opptak ventilinnstilling, og det kan være nødvendig under motoren starter.
Behovet for sperring motoren under Start er mest åpenbart på én-sylindret motorer, der en uforsiktig motor operatør kan stoppe motoren med stempelet i eller nær dødt sentrum. Når stoppet i denne tilstanden, kan ikke motoren startes under sin egen makt, så det må bli utestengt til en mer gunstig posisjon for å starte.
Store Corliss motorer kan ikke trygt starte kaldt, slik det er vanlig å innrømme lavt trykk damp til begge sider av sylinderen å varme opp metallarbeider. Snu motoren sakte i løpet av denne prosessen sikrer at hele motoren varmes jevnt, og det sikrer at olje er fordelt gjennom mekanisme før makt. Igjen, sperring kan brukes til å gjøre dette, selv om operatører noen ganger gjør dette ved forsiktig manuell manipulasjon av ventilene.
For store motorer er muskel drevet sperring tilstrekkelig vanskelig at sperring motorer er ofte installert. Dette er små motorer med tannhjulet kutte til kompis med tennene på svinghjulet. Vanligvis er i stasjonen gears of barring motoren utformet for å automatisk frigjøre hvis motoren begynner å kjøre under sin egen makt mens barring girene er engasjert.                         
Relaterte artikler:

No comments:

Post a Comment